8 motius que fan, del Batxillerat de La Farga, una garantia de futur!

Una escola és molt més que una bona preparació acadèmica però, quan parlem de Batxillerat, no podem deixar de banda els resultats.

El Batxillerat és una etapa en què els alumnes s’hi juguen molt perquè es preparen per a poder accedir a la Universitat o a altres estudis de grau superior. Els darrers anys, l'alumnat de La Farga ha obtingut uns grans resultats acadèmics a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU)

Per això, us volem compartir 8 motius que garanteixen que el nostre Batxillerat és una aposta de futur: 

1. SOM UN DELS MILLORS CENTRES 

Al curs 2019-2020, Institució La Farga tingué una mitjana de 6,74 a les PAU, 0,12 punts més que la mitjana de Catalunya, fet que la posiciona com un dels centres amb la millor mitjana de les PAU. 


2. APROVATS AL BATXILLERAT 

El darrer curs el 100 % dels alumnes d’Institució La Farga van aprovar 2n de Batxillerat. Si analitzem els resultats dels últims 3 anys, el % d’aprovats a Batxillerat de La Farga ha estat del 94,3 %.

3. APROVATS A LES PAU 

El darrer curs el 98,72 % dels alumnes d’Institució La Farga van aprovar les Proves d’Accés a la Universitat al juny. La mitjana d’aprovats ha estat del 97% ens els darrers 5 anys.

4. LES ASSIGNATURES AMB MILLORS NOTES A LES PAU



5. Menció especial A LES PAU

L’any 2020 van obtenir menció especial (mitjana en la fase general superior a 9) cinc alumnes: Enrique Donada, Gerard Moreno, Héctor Sama, Álvaro Recolonsi Alejandro Van Breukelen. 


6. PREMIS 2019-2020 A ALUMNES DE BATXILLERAT 

• 4 alumnes es van presentar a l’Olimpíada de Biologia

• El Javier Callís Va ser medalla d’or i l’Héctor Sama medalla de plata a l’Olimpíada de biologia

European Youth Parliament: Javier Rodríguez, alumne de primer de Batxillerat, va obtenir una Wild Car que li va permetre accedir directament i de manera individual a la Fase Nacional de l'EYP. Pere Capella, també alumne de primer de Batxillerat, es va quedar a les portes d'aconseguir aquest pase.


7. BATXILLERAT DUAL 

Des del curs 2018-2019 s’ofereix la possibilitat de cursar el Batxillerat Dual un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà adreçat als alumnes a partir de 3r d’ESO.

Gràcies a aquest programa, els alumnes de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat poden estar matriculats al col·legi i, simultàniament, en un High School als EUA, cursant aquest darrer alhora via online. 

16 alumnes van finalitzar el batxillerat dual l’any passat amb èxit! La mitjana va ser del 100% d’èxit.


8. Nivell d’anglès 

Una mitjana del 43% acaba 2n de Batxillerat amb un nivell B2 o superior. El curs passat 28 alumnes van acabar amb el B2, 12 amb el C1 i 1 amb el C2


Global competence
News