Setmana solidària per lluitar contra la COVID-19

Es farà una cursa solidària i una recollida massiva d'aliments

És una realitat que la COVID-19 ha deixat unes profundes marques en la societat i en moltes famílies. CARITAS ha notat, de primera mà, els canvis que aquesta pandèmia ha provocat.


Abans de la COVID, CARITAS Sant Cugat atenia cada mes a 268 famílies (que eren 651 persones), necessitades especialment de menjar. A finals de maig de 2020, la xifra va pujar fins a 498 famílies (1.136 persones) i al mes de juny de 2020 ja eren 589 famílies (1.372 persones).


Avui dia, aquests números s'han reduït en comparació a fa un any, però continuen sent molt elevats. Quasi 400 famílies (unes 1000 persones) segueixen depenent de les ajudes de CARITAS per a poder menjar i tenir aliments a casa.


L'àmbit social és un dels pilars fonamentals de l'escola i des de La Farga pensem que cal que fem un pas endavant per ajudar en el que es pugui. Tots plegats.


Per això, part del mes de Maig anirà destinat a ajudar a CARITAS Sant Cugat i totes aquelles famílies que en depenen. Tindrem dos grans projectes:

  • Cursa contra la COVID: de l'11 al 17 de maig, tots els alumnes de La Farga participaran en un circuit dins del recinte escolar i pel qual necessitaran patrocinadors. Per cada volta al circuit, obtindran uns diners que aniran destinats íntegrament a CARITAS Sant Cugat.
  • Recollida d'aliments: de l'11 al 28 de maig. Es fa una crida a tots els alumnes i famílies de La Farga a que facin donacions d'aliments que també aniran destinats a CARITAS Sant Cugat. Cada curs tindrà assignat un aliment concret.


Esperem la vostra col·laboració en aquesta campanya per a poder ajudar a tantes famílies com sigui possible. Gràcies!